LMS-520 problems - California Bass Fishing Forum
» Site Navigation
» Home
»
 > Search
 > FAQ
» Forum Search
» Insurance
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-18-2012, 03:18 PM   #1 (permalink)
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 32
Default LMS-520 problems

I have the 520 and it's been acting up. I try and and start it, then the start up screen comes on and stays on. It won't turn off at times and other times it shuts itself off(all while stuck on the start up screen). When it doesn't turn off, I have to turn the battery switch off. After doing this as many as a 1/2 dozen times it usually starts working. It doesn't act up every time, but enough to be annoying. What can I do to fix this?

Thanks,
Jesse
homer77 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-22-2012, 08:20 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 203
Default Re: LMS-520 problems

This could be so many things. From a wiring issue to a keypad issue with the unit itself to a software issue. Very hard to tell unless you take it to a dealer and have some testing done to identify the problem.
__________________
Ken Sauret
http://www.lowrance.com/
http://kensbassfishing.weebly.com/
http://www.dobynsrods.com/
http://www.yamaha-motor.com/
Ken Sauret is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the California Bass Fishing Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems jhorn Lowrance Info & Support Forum 1 05-21-2012 11:22 PM
Website problems derbingel Southern California 0 03-16-2011 09:56 PM
Rago BV 3D problems? WildDog3 Northern California 29 04-26-2010 07:25 PM
You got problems? obermeister Southern California 7 02-19-2009 09:45 AM
Revo s problems Ba-Ba-Bass Northern California 16 12-08-2008 11:34 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 01:03 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL3
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.